Tandplejer søges til Præstø

 

Vi vil gerne sørge for, at vores patienter bevarer deres tænder flotte og funktionelle gennem hele livet – og samtidig sørge for, at vores patienter får en god oplevelse på klinikken hver gang.

Hos Tandlægerne Vesterbro 2 dyrker vi sammenholdet, løfter i flok og er gode til at hjælpe hinanden. Vi har et godt og sundt arbejdsmiljø og vi vægter arbejdsglæde højt.

Hos os har du mulighed for at udvikle dig i et solidt fagligt og velfunderet miljø. Du vil blive set og hørt og få medbestemmelse og ansvar.

Relevant efteruddannelse er en selvfølge for fortsat udvikling og er et naturligt element hos os. Derfor er hele klinikken sammen på kursus 2 gange årligt. Uddannelsesprogrammet er bygget op af en lang række emner som tandpleje, klinikdrift, kommunikation og kundepleje. På den måde sikrer vi løbende faglig og personlig udvikling for alle medarbejdere.

Vi har brug for en tandplejer, som har lyst til at være en del af et godt tandplejeteam. Vi er 3 tandlæger, 2 tandplejere (hvoraf du er den ene), 5 klinikassistenter inkl. receptionist og 1 klinikchef/administrativ tandlæge.

Du kommer til at arbejde med undersøgelser, PA-behandling, behandlingsplanlægning og du vil indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige behandlerteam.

Klinikken er nem at komme til med offentlig transport og der er gode parkeringsmuligheder.

Tiltrædelse: snarest muligt - vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende.

Arbejdstid: Fast stilling med 2-5 dage/uge 

Kontakt gerne klinikejer Claus Thustrup på telefon 22 62 78 00 eller 55 99 12 71, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Udfyld formularen nedenfor, vedhæft ansøgning, cv samt evt. foto af dig selv og send det til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi er medlem af dinTANDLÆGE og tilbyder herigennem bl.a.:

  • efteruddannelsesprogram
  • faglige aktiviteter
  • sundhedsforsikring

​dinTANDLÆGE er en demokratisk sammenslutning af privatejede og uafhængige tandklinikker med fokus på omsorg og sundhed. Læs mere: www.dintandlæge-erhverv.dk

 

Firma
Tandlægerne Vesterbro 2
Stillingsbetegnelse
Tandplejer
Arbejdssted
Vesterbro 2, 4720 Præstø
Ansøgningsfrist
Snarest muligt