Ny patient på klinikken

Vi stræber efter at skabe en klinik med god og grundig behandling såvel som respekt og omsorg for vores patienter - det skal være en god oplevelse at komme hos os hver gang. Vi glæder os til at tage imod dig.

INformation til nye patienter

Når du kommer til dit første besøg på klinikken sætter vi ekstra tid af til dig. Det er vigtigt for os, at vi har god tid til at lære hinanden at kende og drøfte dine ønsker og behov for tandpleje hos os. Valg af tandlæge og tandplejer afhænger af følelsen af tillid og hvordan kemien er mellem behandler og patient. På vores klinik er vi flere behandlere, så der er altid mulighed for at vælge den, der passer dig bedst.

Mød medarbejderne

Du må meget gerne komme i god tid første gang, så vi kan få oprettet dig i vores journalsystem. Her aftales også, hvordan du skal indkaldes fremover (email, sms eller post), samt om du ønsker en sms med en påmindelses før dine næste besøg.

Vi vil gerne rekvirere din journal fra din tidligere tandlæge, så vi vil spørge dig om lov til det. Derudover har vi et helbredsskema, som vi gerne vil have, at du udfylder. Alle oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt. Hvis du tager medicin dagligt, kan det være en god idé at medbringe en liste med navn på medicinen og hvorfor, du får den.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen "danmark", så giv gerne besked, så sørger vi for at overføre dine regninger elektronisk til "danmark".

 

Hvad synes vores patienter om os

Vi er meget interesserede i at få tilbagemelding fra dig, hvis du tænker, at vi kunne gøre noget bedre - sig det til din tandlæge, tandplejer, klinikassistenten eller i receptionen.

Patienterne synes...

Vores tandBEhandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandling indenfor moderne tandpleje.

behandlinger

sådan finder du os

Vi har til huse midt i Præstø med gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

sE kort