Kvalitetssikret tandklinik

Kvalitet er et nøgleord hos os. Vi vil have et højt kvalitetsniveau og vi ønsker at være på forkant med udviklingen. Vi vil være i stand til at dokumentere, at vores klinik lever op til alle krav fra myndighederne - og til patienternes og vores egne kvalitetskrav.

Kvalitetssikring med Q-mærket

Vi arbejder med et kvalitetsledelsessystem, som vi har valgt at kalde Q-mærket. Q-mærket bygger på internationalt anerkendte standarder og certificeringer.

Q-mærket betyder løbende forbedringer på klinikken gennem oparbejdede procedurer og rutiner, som letter vores dagligdag. Alle procedurer og rutiner er samlet i vores digital kvalitetshåndbog.

Vores kvalitetsarbejdet understøttes af kvalitetschefen i dinTANDLÆGE. Kvalitetschefen sikrer en effektiv vidensdeling på området mellem klinikkerne, der er medlem af dinTANDLÆGE.

Q-mærket skaber unikke fordele for både patienter, klinikken og medarbejderne.  

Du kan kort sagt være helt tryg, når du lægger dig i tandlægestolen hos os. Vi har styr på hygiejnen, de materialer vi bruger og vores behandlinger.

 

Vi har fokus på gode hygiejneprocedurer

Høj hygiejne har stor prioritet i vores dagligdag – vi benytter engangsartikler, hvor det er muligt. Vi bruger også altid handsker. Vores moderne sterilisation indeholder dentalopvasker og autoklaver, således at instrumenterne først vaskes ved høj temperatur og herefter steriliseres, så alt er helt rent til næste patient. Når vi ikke kan benytte engangsartikler, bliver alle instrumenter, boremaskiner og ultralydsrensere renset og steriliseret efter brug.

Vi har kontrolprocedurer for hver eneste sterilisation på klinikken. Herudover kontrolleres vores autoklaver regelmæssigt med sporeprøver.

Klinikkens vandkvalitet kontrolleres af Højvang Miljølaboratorium.

tilfredse patienter

Vi undersøger løbende, om vores patienter er tilfredse og glade for den behandling, de får hos os.

PAtienterne siger

Vores tandBEhandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandling indenfor moderne tandpleje.

behandlinger