mainlogo

TANDLÆGERNE VESTERBRO 2 ApS

Vesterbro 2
4720 Præstø
5599 1271

mail@tandv2.dk

ONLINE BOOKING

Klik for telefontider

Åbningstider 

Mandag: 8.15-17.00
Tirsdag: 8.15-14.00
Onsdag: 8.15-16.15
Torsdag: 8.15-16.15
Fredag: 8.15-15.00

Om Tandlægerne
Vesterbro 2

Her kan du læse mere om vores klinik

Tandlægerne Vesterbro 2 ApS ejes af tandlægerne Morten Hjejle Jensen, Sidse Elverdam Thustrup og Claus Thustrup. På klinikken er vi seks tandlæger, en tandplejer og fem klinikassistenter. Du kan læse mere om vores klinikteam her. Vi har fokus på efteruddannelse af hele klinikkens personale for derigennem at kunne tilbyde den bedst mulige behandling og oplevelse hos os.

Klinikken har til huse i den markante hvide funkisbygning på hjørnet af Strandvejen og Vesterbro, som fortsætter over i Præstøs hovedgade - Adelgade. Der er mulighed for parkering lige udenfor klinikken. Der er også mulighed for at parkere ved Meny. Husk p-skive. Hvis du er gangbesværet eller bruger kørestol, kan du let komme ind ad døren på siden af vores klinikhus - ring i forvejen på 5599 1271, hvis du ikke har ledsager med, så kommer vi ud og tager i mod dig.

Klinikken har ligget samme sted i over 80 år. Klinikken er selvfølgelig moderniseret løbende og fremstår nu med en lys og åben reception, fem behandlingsrum med tilhørende moderne udstyr, så vi kan foretage alle behandlinger i den topstandard, vi ønsker at tilbyde. For os er det vigtigt at kunne tilbyde god og effektiv tandbehandling. Vi kan ofte tilbyde flere behandlingsmuligheder af et tandproblem, og vi lægger vægt på at finde den løsning, der passer bedst til dig - i tæt dialog med dig. Du kan læse mere om klinikkens behandlinger her.

Vi arbejder hver dag på at skabe en god stemning på klinikken, så det er behageligt at være patient hos os.

Vi prioriterer hygiejne meget højt - læs mere om vores hygiejneprocedurer her.

Persondata information