mainlogo

TANDLÆGERNE VESTERBRO 2 ApS

Vesterbro 2
4720 Præstø
5599 1271

mail@tandv2.dk

Klik for online booking

Mandag: 8.15-17.00
Tirsdag: 8.15-14.00
Onsdag: 8.15-16.15
Torsdag: 8.15-16.15
Fredag: 8.15-15.00

 

Information og nyheder

Sommerferie 2019

Klinikken er lukket i uge 30 og 31, da vi holder sommerferie. Ved behov for akut tandlægehjælp i disse uger henviser vi til områdets andre tandlæger. I uge 29 og 32 arbejder vi med nedsat bemanding og har kortere telefontid nogle af dagene.

Vi ønsker alle vores patienter en rigtig dejlig sommer.

 

Velkommen til to tandlæger - Astrid og Kristian

Vi er rigtig glade for at kunne byde to tandlæger velkommen på klinikken. Både Astrid og Kristian vil varetage undersøgelser, kontroller og al tandbehandling. Læs mere om Astrid, som er på klinikken hver fredag. Læs mere om Kristian, som er på klinikken mandag, onsdag og torsdag.

Online booking

Vi har ONLINE BOOKING - du kan bestille eller ændre din aftale hele dagen alle ugens dage indtil to dage før aftaletidspunkt. Ved indkald benyttes tilsendte bookingkode - tryk "glemt dit bookingnummer", hvis bookingkoden er væk. Ved tidsbestilling uden indkald - tryk "nyt bookingnummer". Du kan selvfølgelig stadigvæk ringe til klinikken for tidsbestilling. 

Persondatapolitik

Se klinikkens persondatapolitik.

dinTandlæge - en sammenslutning af tandklinikker

Vi er glade for at kunne fortælle, at klinikken pr. 1. juni 2018 er blevet optaget i dinTandlæge - en sammenslutning af privatejede tandlægeklinikker i Danmark, som har stort fokus på kvalitet. Vi ønsker, at klinikken skal være med i front, så  patienter og medarbejdere værdsætter at komme på klinikken.

 

Læger uden grænser

På klinikken har vi valgt at støtte Læger uden Grænser økonomisk. Læger uden Grænser er verdens største internationale medicinske nødhjælpsorganisation.

Persondata information